Definitivt en mardröm!

Helsjuk natt! Drömde att lysgröna larver som föder andra små kryp hade flyttat in i mitt tak. Pratade sedan med hyresvärden och han sa att de var spanska larver och att de inte skulle klara vintern men att jag fick leva med dem så länge. Det var bara ännu hemskare för de flyttade in i mina händer!!

Vaknade med en lättnad någon gång här på morgonen och insåg att jag inte alls hade maskar i taket. Men jag somnar om och drömmer att grannarna springer in och ut i min lägenhet som om det hade varit hur okej som helst. Än värre var att jag fortfarande låg i sängen och försökte sova, de åt till och med upp min frukost!

Tänk så galet man kan drömma ibland! Men nu ska skolböckerna fram! Börjar redan bli nervös inför första salstentan. Jag läser Beteendevetenskapligaprogrammet med inriktning på IT-miljöer. Programmet är inte riktigt vad jag förväntat mig eftersom att jag var inställd på att läsa psykologi, sociologi, pedagogik och alla  andra liknande ämnen. Men hela första året kommer vi att läsa Informatik! Vilket innebär att jag blir tvungen att sätta mig in i en hel del teknik. Men jag kör på, det här ska jag fixa.


Hjärnan är ett underbart organ. Den startar direkt när jag vaknar på morgonen och stannar inte förrän jag kommer till skolan.

Kommentarer
Postat av: Bäret

hihi, jovisst! Jag har lämmnat pluggandet lite och lyssnar på musik och slappar lite. ;)

2010-10-24 @ 14:54:48
URL: http://unwrittenfuture.blogg.se/
Postat av: Lolita<3

Söt blogg :D

Btw jag har en liten tävling på min blogg var gärna med :D

2010-10-24 @ 15:47:50
URL: http://lillyys.blogg.se/
Postat av: Dilan Dilir

uhh hatar mardrömmar! :Ofin blogg,btw :)

2010-10-24 @ 16:18:15
URL: http://dilaanisme.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback