Body combat

Klockan åtta ikväll ska jag testa på en ny träningsform, body combat. Ska bli intressant, får dock ta det lite lugnt eftersom att jag är lite förkyld. Men lite träning ska min kropp allt klara av. Blev ingen träning när  jag var hemma över helgen så till veckan ska jag slå på stort!


Body Combat (BC) är ett förkoreograferat non-contact, högintensivt 60 minuters gruppträningsprogram inspirerat av kampsporter som karate, kickboxning, taekwondo, capoeira, tai chi, kung fu och muay thai från Les Mills International på Nya Zeeland. (Wikipedia)


Senare ikväll och eventuellt innan träningen ska jag hinna packa upp väskan och börja julpynta lite. Ska även hinna med att skriva lite på hemtentan. Kommer bli tungt, är otroligt trött. Klev upp klockan 06 i morse för att bege mig till Arlanda och ta flyget hem men på grund av personalbrist (strejk) så var planet 1,5 timma försenat coh tillråga på allt fick jag vänta på bussen från Umeå flygplats till vasaplan ytterliggare en halvtimma. Planerade sedan att ta bussen upp till Universitetet men den missade jag förstås så det blev en halvtimmas promenad istället. '

Men det är alltid bra att röra på sig! Har planerat att köra ett lite striktade träningschema framöver, med bättre mat och mindre, betydligt mindre godsaker. Vilket kommer bli den största utmaningen, hur övervinner man ett så pass starkt sockerberoende?

Mys hos mamma

Den här helgen är jag hemma hos mor och myser! Kom i torsdags, då hyrde vi film, Prince of persia! Helt okej film! =)


I fredags var vi ut på krogen för att fira mig och Dessi, grym kväll även fast vi var på ett dagis! Lördagen var lugnt med ännu mer film tillsammans med familjen. Så igår vblev det armageddon. Helgen har avslutats med pepparkaksbakning, syskola med lillasyster och ikväll blir det troligen mer film och så.



I morgon väntar en äventyrsdag med lillasyster, en kompis och hennes brorsdotter i Norrtälje. Jag har paxat bilen så det fins många roliga möjligheter, om nu Norrtälje kan vara kul? :P

Grattis!

OCH GRATTAR VI DESSI SOM FYLLER 19 ÅR IDAG!!!!


Reser hem till mitt andra hem!

Ikväll är det dags att återvända till Rimbo igen. Ska ha kalas tillsammans med lillasyster som fyller fem år i slutet av novermber. Alldeles strax ska jag ner till leksaksaffären här på stan för att leta upp några presenter! Blir troligen ingen föreläsning för mig idag. Varför gå på en föreläsning ndär boken beskriver det han säger så mycket bättre? Får se vad jag känner för och hinner med.

Hur som helst så har jag GRYM träningsverk idag, underbart!

Kallt!

Huua så kallt det är! Nu blir det inge mer plugg för min del för nu tänker jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis blir jag varm och somnar snart! Godnatt! =)

Plugg plugg!

Borde plugga men är så grymt trött. Tror jag ska sova lite, steka en hamburgare, träna och sen så kanske man ska ta och läsa lite. :P

MINA LÅÅÅÅR!

Så otroligt kallt idag, mina lår är nu knallröda och det gör ooont! Hur ska jag överleva vintern? :P Hur som helst så var denna föreläsning den bästa på länge! Hans som höll i föreläsningen gjorde ett mycket bra jobb! =)

Ännu en föreläsning

Försov mig idag, men jag tror jag hinner upp till föreläsningen iallafall. =) Ska gå om ett par minuter men nu sitter jag och äter lite frukost!

Toppen helg!

Ojdå.... 5 dagar sen jag skrev, nästan en hel vecka. Men det var inte en hel vecka sen och kanske tur det? Jag har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna. I onsdags firade vi en klasskompis men buffémat, dricka, sång på två olika krogar. Det var nära att det blev efterfest också, men det sket sig. Kanske mitt fel? Egentligen inte, men finns nog folk som tyckte det. Men fan! Det räcker med att festa till klockan 3. Det var ju trots allt en onsdag! =)

Torsdagen var det föreläsning på Uni, men jag kom aldrig dit. Istället tog jag bussen till kramfors, där jag tillbringade två jättemysiga dagar! Därefter åkte vi upp mot Övik för att gå på dop, väldigt fint dop och väldigt fina människor. Dessutom fick jag veta att en vän ska gifta sig!! Hur kul är inte det, dessutom blir det i Thailand så nu ska det sparas pengar, om man kan spara pengar som student (?) tveksamt. Men det spelar ingen roll, klart jag ska dit!

Efter dop och dopfika åkte vi upp till Umeå för att möta Sara och börja förfesta hos mig! Sedan bar det upp till Ålidhem för att fira en annan klasskompis. Riktigt trevligt, tyvärr drog dem ut på krogen lite väl tidigt. Men vi drog vidare till nästa fest på Ålidhem och lika trevligt hade vi där. Tyvärr så slog jag sönder knogen där och det värker än idag. Inge bra å leka sådär!! Efter ännu mer dricka, fler skratt och många timmar senare for vi på nästa fest! Det var lika mysigt det, men vi blev inte kvar så länge utan tog taxi hem. Och klockan, VÄLDIGT SENT, ställde jag mig och lagade mat. Råka tända eld på en såskartong men det gick bra ändå och maten smakade underbart.

Denna helg avslutades med två heldagar i sängen. =) Bra film, bra serier, massor av gotta och hamburgare! Blev en toppenhelg helt enkelt. Och nu väntar jag på att The walking dead s1e3 ska bli klar! Eventuellt blir det till att gymma innan eller också blir det riktig hårdkörning på gymmet i morgon efter föreläsningen.. Vem vet?


Drack förövrigt en av mina favoritdrinkar på Olearys i onsdags. Älskar drinkar med passionsfrukt i. Bilden här har dock inget med den drinken å göra.


Såg nyss en Zombie!

Jag är så smittad, det måste jag erkänna! Det här med överlevnad, ovetskapen om att det finns andra människor som överlevt, köttätande människolik vars favoriträtt är andra levande människor. Det låter ju jättemysigt, eller hur? Något att mysa till en kväll tillsammans med lite snacks. Hur som helst så såg jag första avsnittet av The walking dead nyss och det kommer bli ytterligare en av serierna jag kommer att följa. Väntar nu bara på att andra avsnittet ska landa i min dator!


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller??

En dag som inte borde få finnas!

Idag är just en sådan dag, som jag vill spola förbi! Skrev min första salstenta igår, tror det gick bra. Oavsett hur det gick så firade jag stenhårt igår. Hamburgare, förfest i studentkoridor, utgång på NH och sedan efterfest hos till till halvsju på morgonen. Helgalet men kung! Idag är det däremot inte lika roligt... Är trött och seg, har inte ens orkat få i mig någon mat ännu! Tror jag ska röra mig mot Ica senare och handla micromat annars blir det kanske risgrynsgröt till middag. Huua, längtar till i morgon. Då ska jag vara hurtig och städa upp här och på eftermiddagen ska jag på Medley och köra en gruppträning. De blir Cykel + Core, spännande!!



Tränat

Då ha jag varit på gymmet igen! Helhärligt.. Dock blev jag väldigt besviken när jag frågade receptionisten om någon kunde visa mig runt lite på gymmet så jag fick koll på alla maskinerna. Det ville hon ha 200konor för!! Jag har ju redan träningskort hos dem och betalar 260kr på autogiro varje månad så jag blev riktigt besviken! Hur som helst så klarar jag av att träna där utan instruktör så jag kommer nog inte att slösa bort 200kr på lite extra info..

Förövrigt en bra träningslokal! :D


REKLAM TILL ANDRA BLOGGAR

Nu får ni allt ta och ge er, jag publicerar inte era reklamkommentarer. Aldrig! Jag blir så otroligt leds på dem. Det är förövrigt superkul med kommentarer men jag vill inte vara med i några tävlingar eller frågestunder. Jag klarar mig! Tack....

Galen brud!

Det är ju råtufft att det faktsikt är en brud som sjunger här!



Gett upp!

Har en känsla av att jag lagt av med det här bloggandet redan? Eller? Kanske inte.. Har bara fullt upp med tentaplugg just nu. Första salstentan blir nämligen på fredag! Spännande och skitläskigt! Men jag har fått lite grepp om det kurslitteraturen iallafall. Har dock bara läst igenom 300 sidor av 700 men får fixa tentan på något sätt endå! =) Nu är det dags för mig att sova!

Grupppresentation

Om tio minuter ska jag börja röra mig upp mot Universitetet. Idag ska vi redovisa vårat grupparbete om CSS, lite nervös är jag. Det måste jag erkänna men brukar inte ha några större problem med att prata inför folk och nu kan jag det här med CSS så det är ju inget att vara nervös över. Eller? Det är ju tyvärr så att en i gruppen är sjuk och inte kan vara med, så jag antar att det blir jag som får presentera hennes del. Spännande! Men det här fixar vi nog.


Mysdag men nu är det tomt!

Nu är det helt ensamt här i lägenheten. Tobias har åkt hem och Jennifer och Alvin är också på väg hem nu. :) Men det har varit en mysig kväll med ännu mer tårta och lite presenter. Tyvärr så varar inte det förevigt och nu måste jag se till att ta tag i min ensamhet och göra något vettigt av den. Så nu ska jag äta och sen ska jag tillbringa resten utav dagen i kursboken.


Den bästa tankeverksamheten har föregått i ensamhet. Den värsta har varit gjord i oro.

RSS 2.0