Fullt upp!!

Tiden rusar fram och jag har fullt upp med allt möjligt. Har inte alls tid för att blogga, men nu kände jag för att skriva av mig lite!

Har ju som sagt blivit sambo så tillbringar hellre tid med min älskade än att sitta här och skriva men nu är han ute på äventyr och jag har fått ett par timmar för mig själv. Påsken har iallafall varit underbar! Vi åkte ut till Pauträsk och träffade sambons pappa och bror. Fiskade lite, solade lite och grillade varje dag. Supermys! 6 mil till närmaste affär och lugn å fint!

Så nu är vi hemma några dagar, jag ska skriva klart de sista uppgifterna till Uni och så blir det jobb onsdag och torsdag. På fredag bär det av igen, ska äntligen få komma hem till familjen och träffa alla igen! Inte varit nere sen i julas så nu har det gått flera månader! Där ska valborg firas och så helgen därefter blir min bror 17! Sjutton år...... Ojoj, tiden går riktigt fort!!

När vi kommer hem är det dags för att börja packa ner lägenheten! För vi har fått en tvåa!! Stor balkong och två stora klädkammare. RIKTIG frys!! Det kommer bli så bra.. Jag är så nöjd med livet nu.

Hejhopp! Nu ska jag plugga vidare.

Facebook! Försvinn ur mitt liv!

Riktigt så illa är det inte, jag tycker bra om facebook! Kanske lite för bra, har uppdaterat statusen dagligen i minst ett år nu och läser alla andras statusar nästan varje dag. Kallas det status föresten? Det man skriver i "Vad-gör-du nu-fältet"? Jag vet inte.. Men från och med idag ska jag göra ett litet test och se om jag lyckas vara utan hemsidan i en vecka. Mycket intressant måste jag säga. Börjar redan undra vad folk sysslar med och om det är någon som har skrivit ett logginlägg eller kommenterat min status. Känns som att jag redan är utanför världen och det har bara gått en dag... EN dag.. Kul! Iof har det varit en väldigt lugn lördag för mig där jag valt att avsäga mig både en fest och en krogrunda. Så vad gör man när man sitter hemma själv en hel lördag? Kan inte säga att jag varit särskillt effektiv hitintills. Varit ner och handlat frukost till i morgon. Sett flertalet filmer, sovit en stund, sett helgens big brother avsnitt och kollat runt bland kommande filmer 2011. Egentligen borde jag ha städat, här ser det förjävligt ut. Tobias ska komma med sina saker på måndag och fram till dess måste jag ändå ha fixat lite plats och städat lite här.. Men det får bli i morgon! Nu ska jag... ööh? Ja, får se.

Ha en trevlig lördagkväll alla!

RSS 2.0