Universitetet!

Idag ska jag slita mig upp, svårt med för lite sömn. Men det ska nog gå bra ändå. Det blir till att lyssna på en kort föreläsning om en del på hemtentan som redan är klar. Kan vara skönt att veta om man gjort rätt? =) Sedan ska jag hem å bara mysa!

Kalas för Jenn på fredag!

Det blir tårta, ballonger och fiskedamm!! ;) Eller kanske inte, hur som helst så blir det fest hemma hos mig på fredag för Jennifer som fyllde år i igår!! Mys, hoppas  att det blir kul! =)


CHOKLADBOLLAR MED VANILJSÅS!!

Har precis bakat chokladbollar.. Och jag älskar ju att ha i för mycket vaniljsocker i dem, men mot min förskräckelse så hade jag inget hemma MEN då hällde jag i stället i vaniljsås och det blev MUMS! Dessutom fastnade pärlsockret på dem för en gång skull för att jag även hade i mjölk.. OCH så bör jag även ut havregrynen mot fiberhavregryn så de är lite, lite, lite nyttigare än vanliga chokladbollar... =) Smaka någon?


Zlatan på 200- lappen?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article8399596.ab

Det är sådant hysteri kring vem som ska vara på denna lapp. Jag tror ju stenhårt på att det blir Astrid Lindgren! Men varför ska vi ens ha denna lapp? Går vi inte mot ett samhälle där vi ska betala allt mindre med pengar? Varför ska vi då trycka upp fler? För att underlätta handeln med pengar ändå? Dessutom blir det stora kostnader, för det är ju inte gratis att trycka dessa pengar!

Å andra sidan är det bra att vi behåller kontantsystemet, den dagen något slår ut all el eller något liknande skulle ingen kunna handla om allt vore baserat på våra elektoniska kort. Vad är egentligen det rätta medlet att handla med? Är det värt att trycka nya sedlar? Vem ska i så fall vara på dessa? Frågorna är många....

Ny kurs på G!

Då är det dags för nästa kurs. (= Och det blir CSS-baserad webbdesign, känns skönt att det inte är ett helt nytt och främmande ämne iallafall!

Vi kommer att ha 5 föreläsningar på 5 veckor!! Lite väl lite? Varje föreläsning ligger dessutom bara på 2 timmar vardera. Många handledningstimmar dock.. Får se hur det känns, ska upp på kursinto till klockan 15.15 idag. Hoppas vi får hemtentan på en gång då så man kan skriva klart den så fort som möjligt!

Days goes on...

Sjuk kväll igår!! Hela lägenheten såg söndertrasad ut i morse, och det är fortfarande stökigt men nu kan man gå här inne. Hade dock jätteroligt! Spelade "Jag har aldrig...", shotpoker, flera ölspel, brottades, boxades, dansade och skrattade i mängder. Länge sedan vi festade i "lag röd" annars.

Ikväll ska jag ÄNTLIGEN få träna!!!!!!!!!! Så jag har längtat, nu äntligen känner jag mig frisk nog! Kan knappt minnas när jag tränade sist. Måste varit några dagar innan jul ! Men nu så.. Här ska det springas och gymmas! =)


RSS 2.0