UGN!

Nu har jag lyckats få hit ugnen! Från Norrtälje till Rimbo till Kramfors har den fraktats med flera dagars paus på dessa platser. Men nu så har jag hunnit göra två sockerkakor och fiskgratäng! Det känns fint det.

If god created the human, who created god?

Nu är jag trött... Som alla andra dagar.. Vem har snott min energi! Aja, sova nu... Jobba i morgon!

Statestik

Älskar att logga in och se att min blogg läses oftare än vad jag skriver. Kan till och med så på statestiken att folk kollar min blogg flera gånger om dagen.. Väntar på att jag ska skriva något? Vem vet.. Vem vet?? Nej, jag har då ingen aning om vilka som läser min blogg. Vore ju kul om ni kunde kommentera lite mer så man vet!

Idag var min första dag på jobbet, är nu mer vikarie på solbackens äldreboende. Supermysigt! Tror verkligen att jag kommer att trivas. Hoppas! Men nu är jag iallafall jättetrött, och ni läsare har fått erat inlägg!! Nöjda? Njaaa. Det skulle jag inte tro. Egentligen, lite sorligt att läsa bloggar. Har man inte annat för sig? Kanske inte, hur som helst så följer jag två andras bloggar så jag ska kanske inte gnälla så mycket. MEN NEJ, nu måste jag till sängen för nu är det dags att se 4400!  Ciaoo!

Ska man bli rödhårig igen?Försökte förövrigt hitta en citat om bloggar. Men det gick inge vidare! Ge mig ett?

Från förr

Det är så underligt alltihop. Det var inte länge sen vi gjorde sköldpaddor i sandlådan i lägenhetsområdet vi bodde på när jag var liten. Det var inte länge sen vi köpte jenkatuggumin. Det var inte länge sen vi började förskolan, har fortfarande minnen från första dagen. Det var inte länge sen vi gick i mixklass 5-6-7orna. Det var inte längesen mixen splittrades. Det var inte länge sen vi slutade nian. Det var inte länge sen vi var på språkresa på Matla. Det var inte länge sen vi började på gymnasiet i Täby. Det var inte länge sen vi bör från Täby enskilda gymnasie till Roden gymnasiet i Norrtälje. Det var inte länge sen jag tog studenten. Det var inte länge sen jag flyttade till Umeå och lämnade er där hemma, hemma i roslagen.....

Tiden har gått så fort, nu har många jag tidigare umgåtts med barn, de har jobb, de läser på högskolor och universitet, de har flyttat hemifrån, de har tagit självmord, de har förlovat sig, de har tagit överdoser, de har suttit i fängelse.

Min fråga är: Är vi vuxna nu? Har vi passerat den tid vi var barn, lever tiden i sandlådan med hink och spade i handen bara i våra minnen nu?

Saknad

Nu har jag bott i Umeå i nästan exakt 6 månader. Helt otroligt vad tiden har gått fort!! Men nu börjar ångesten och saknaden.. Helt otroligt vad jag har längtat hem den senaste tiden. Till Lillasyster!! Mamma!! Peder!! Bror!! De första tre månaderna åkte jag hem och var hemma ett par dagar varje månad men nu har jag inte varit där sen i jul och det känns som en evighet. Kanske för att det inte varit så mycket på Universitetet så tankarna bara flyter på och saknaden ökar. Måste hem snart!!

Tyvärr så tror jag att det kan bli svår. Resten av februari är fullproppad med föreläsningar, jobb, seminarier och lite födelsedagsfirande. Mars ser nästan likadan ut. Och vart ska man få pengarna från? Biljetten är inte gratis direkt. Nej! Får kämpa på helt enkelt....

Kärlekens dag?


Ett nyttigt inlägg!

~ Det finns inte en sort kost, en sort träningsstil eller ett tankesätt som passar oss alla. Du måste hitta en sätt att äta, träna och tänka som passar just dig.

~ Mat ska frysas hastigt och tinas långsamt för att behålla sina näringsämnen.

~ Det finns mycket falsk marknadsföring för viktnedgång. Enda rätta är : Ät mindre energi än du förbrukar. Ät lagom, träna mer.

~ 2dl apelsinjuice innehåller ca 6 sockerbitar även om det står "innehåller inget tillsatt socker"

~ En tacomixkryddpåse innehåller ca 11 g salt och andra onödiga ingredienser. Vi bör begränsa vårt intag av salt till 6-7 gram per dag. Byt ut denna kryddpåse mot spiskummin och få samma smak.

~ 4-6 mål mat varje dag mår du och din kropp bra av. Detta innefattar frukost, lunch, middag och 1-3 mellanmål.

Zumba

Sitter här och kollar lite videos på zumbadanser! Ser ju jättekul ut, längtar till dem börjar med det på Medley. Då ska jag dra dit Jennifer så ska vi dansa oss i form!

Vänskap

* De uppriktiga vännerna är få, men så är efterfrågan inte heller stor *


Zyndria


~ Rimbo -> Umeå
~ 20år
~ Universitetet
~ Gym
~ 4 Syskon
~ Serier
~ Party
~ Facebook
~ Poker
~ Tokig

Nya stil på datorn!

Supernöjd har jag blivit nu! Känns som att det är viktigt med snyggt windows och en snygg webbläsare om man ändå tillbringar halva dagarna framför datorn. Så idag har jag installerat saker på datorn så att utseendet har bytts ut. Letat en stund efter dessa, men nu är de äntligen installerade. Så nu är det bara utseendet på bloggen som ska fixas. Men det får bli nästa projekt.


Windows                                                                                                      Firefox

Livet på ett bananskal!

Jag måste erkänna att jag har haft allt bra tur livet igenom, hitintills..! Nu så har jag dessutom fått extrajobb och kommer att ha det under alla tre åren på universitetet! Det är ju underbart.. Studierna går bra, för bra? Hade jag inte fått jobbet idag så hade jag troligen sökt extrakurser. Känns iallafall toppen att förhoppningsvis kunna minska ner på studielånet och leva mer på mina egna pengar. Det är inte alla som vaknar en morgon där en chef ringer och säger att det behövs timvikarier och undrar om man vill jobba. Behövde bara skriva en lite stilig CV och skicka runt till några intressanta jobb och sen chaching!! Hoppas på att livet kan fortsätta i samma takt.

Nu väntar jag bara på att någon ska ringa och fråga om jag vill ha en ny lägenhet. En tvåa kanske? Men hyra på max 4000? Det var ju så jag fick min förra lägenhet. Visst sökte jag några, men fick den jag har nu för att en bekant ringde och frågade om jag ville ha den. Bästa var ju att hyresvärden inte visste att han hade en ledig lägenhet innan jag ringde och därför inga andra som var intresserade! Jag trivs trots allt i mitt lilla krypin, men det är för litet för mig. Speciellt när jag får besök veckovis.

Ännu mer flyt har jag ju med grabben! 5år har snart gått! Och det känns bra, väldigt bra. Lyckligt lottad är jag!


Så, nu har jag förhoppningsvis skrivit av mig lite och höjt mitt eget självförtroende en gnutta. Vilket egoinlägg!! haha!RSS 2.0